računovodstvo, knjigovodstvo, financijsko savjetovanje, porezno savjetovanje, revizija - Ulica Jurja Žerjavića 11 ZAGREB 

Tim Dobit d.o.o.

za racunovodstveno knjigovodstvene usluge i savjetovanja  

TIM DOBIT d.o.o. je trgovačko društvo specijalizirano za obavljanje računovodstveno knjigovodstvenih usluga i savjetovanja.

Kvalitetno vođenje računovodstva i knjigovodstva, neophodno je za donošenje pravovremenih poslovnih odluka koje utječu na tijek poslovanja i postizanje najoptimalnijih rezultata. Našim klijentima pružamo cjelovitu računovodstvenu uslugu te im na taj način omogućujemo ažurne i pouzdane informacije o financijskom stanju koje su temelj za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. U svom radu redovito pratimo sve suvremene publikacije, zakone i propise koji su važni za naše klijente.

Naši klijenti su:
  • neprofitne organizacije – domaće i strane udruge i njihovi savezi, sindikati, ustanove, političke stranke, vjerske zajednice, komore, zaklade, fundacije i druge pravne osobe kojima temeljni cilj osnivanja nije stjecanje dobiti/profita;
  • trgovačka društva;
  • obrti i slobodna zanimanja.

Svaki klijent je poseban te je oblik suradnje prilagođen svakome od njih. Detaljnije o našim uslugama možete pročitati pod Usluge.


"Tim je gorivo koje omogućava običnim ljudima da postignu neobične rezultate". Naš tim stvoren je upravo kako bi Vama pružio što kvalitetniju uslugu sa maksimalno profesionalnim pristupom. Stručnost i istinska briga za klijenta preduvjeti su za razvoj dugotrajnog partnerstva. Vi se u potpunosti možete posvetiti svojoj djelatnosti dok je Vaše poslovanje u sigurnim rukama.


Naš TIM radi za Vas, prema Vašim zahtjevima i potrebama kako biste iz naše suradnje ostvarili maksimalnu DOBIT.

Obratite nam se s povjerenjem.

Direktor društva je Mirela Glavota, dipl. oec, ovl. rač. i ovl. rev.

Posjeduje petnaestogodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima iz područja računovodstva, financija i poreza. Jednako tako, posjeduje i radno iskustvo na radnom mjestu savjetnik-urednik iz područja računovodstva, revizije, financija i poreza u jednoj od vodećih konzultantski kući iz područja računovodstva, revizije i financija u Republici Hrvatskoj. Autor je brojnih članaka vezanih za poslovanje neprofitnih organizacija i proračunskih osoba objavljenih u časopisima i knjigama od strane nakladničko-konzultantskog društva RRIF-plus d.o.o, Zagreb. Osim navedenog, sudjeluje u praćenju i svih ostali računovodstvenih, revizorskih, financijskih  i poreznih aktualnosti. Predavač je na brojnim seminarima i radionicama vezanih za aktualnosti u poslovanju neprofitnih i proračunskih pravnih osoba. Od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, izabrana je u nastavno zvanje predavača te je nositelj kolegija „Računovodstvo neprofitnih organizacija“ na RRIF visokoj školi  za financijski menadžment, Zagreb.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

3XPW3-Y6UWJ-6H6E